Medewerkers

H.C. Smidt

H.C. Smidt
Huisarts

Dokter Smidt is opgeleid in Utrecht, hij is sinds 1986 huisarts. Na jaren in Duitsland te hebben gewerkt is hij in 2001 met dokter Ooms gaan werken. Samen hebben ze Huisartsenpraktijk De Es gerealiseerd in de Hengelose Es. Dokter Smidt werkt van maandag t/m vrijdag.

F. Waanders

F. Waanders
Huisarts

Dokter Waanders is opgeleid in Nijmegen. Hij is sinds 2008 huisarts. Daarvoor is hij fysiotherapeut geweest. Hij is sinds 2009 verbonden aan de praktijk waarbij hij in 2013 de patienten van dokter Ooms heeft overgenomen. Dokter Waanders werkt van maandag t/m donderdag.

 

P.M. Ter Braack

P.M. Ter Braack
Huisarts

Dokter Ter Braack is vanaf 2011 huisarts, in Twente opgeleid en sinds 2013 werkzaam in praktijk de Es. Ze doet spreekuur op maandag, donderdag en vrijdag.

Ellen Ruwe

Ellen Ruwe
Praktijkondersteuner

Ellen houdt spreekuren voor chronische aandoeningen en de preventie daarvan. Zoals suikerziekte, hoge bloeddruk en hart en vaatziekten. Ellen overlegt haar handelen en bevindingen met de huisartsen en in de regel worden mensen met chronische aandoeningen ook eens per jaar door de huisarts gezien.

Merel Wille

Merel Wille
Praktijkondersteuner

Merel houdt spreekuren voor chronische aandoeningen en met name longziekten. Ook voor hart en vaatziekten en de preventie daarvan. Ze is met ruime ervaring begin 2016 ons team komen versterken. Ze werkt samen met Ellen en er is frequent overleg met de huisarts.

Sabine Hekkink

Sabine Hekkink
doktersassistente

Suryah Buesink

Suryah Buesink
doktersassistente

Kim Godeke

Kim Godeke
doktersassistente

Ezra van de Steeg

Ezra van de Steeg
doktersassistente

Janet Kruizinga en Arnoud Cornelissen
Praktijkondersteuners geestelijke gezondheidszorg

Janet Kruizinga en Arnoud Cornelissen werken beide 1 dag per week in onze praktijk om mensen te helpen met psychische en sociale klachten en problemen. Ze zijn praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH GGZ) met een ruime ervaring en opleiding binnen de GGZ. U kunt met hen verschillende klachten en problemen bespreken op een laagdremelige manier, in uw eigen praktijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Contact

Spoednummer 2913840 >keuze 1
 

Huisartsenpraktijk De Es

H. Leefsmastraat 4
7556 JG Hengelo
Telefoon:
074-2913840
Receptenlijn:
2913840 >keuze 2
Fax:
074-2500469
Website:www.de-es.eu
Routebeschrijving >

gezondheids­informatie